RED LIGHT JAZZ SOCIETY

De Red Light Jazz Society is een jonge en energieke bigband. De groep bestaat uit achttien muzikanten afkomstig uit alle windstreken van Nederland die elkaar hebben gevonden in Amsterdam. Begonnen als een studieproject van Dave Vreuls en Guus Janssen heeft de Red Light Jazz Society zich de afgelopen jaren ontpopt als een professioneel orkest. Een bandbezetting die zijn bestaansrecht al ruimschoots heeft bewezen, wordt door jonge Nederlandse muzikanten opnieuw uitgevonden. Alle mogelijkheden van het rijke kleurenpalet van de bigband worden benut. In februari 2021 releast de Red Light Jazz Society haar debuutalbum “Hookin’ Up’. Dit album zal bestaan uit muziek geschreven, gearrangeerd én gespeeld door leden van het orkest.

THE HORNAMENTS

The Hornaments is een jonge en gretige blazerssectie in de genres pop, jazz en latin. Met vier blazers haal je ook vier arrangeurs en een recording- en mix-engineer in huis. Naast live-optredens hebben The Hornaments beschikking over professionele recording mogelijkheden! Hiermee kan de hele productie van arrangement tot mix door The Hornaments verzorgd worden.

DANISH RADIO BIG BAND

The Danish Radio Big Band werd opgericht in 1964. Door de jaren heen werkte de band met chef dirigenten als Thad Jones, Bob Brookmeyer en Jim McNeely en gastsolisten als Miles Davis, Stan Getz en Joe Henderson. Dave maakt sinds 2017 deel uit van deze fantastische band.

THURSDAY NIGHT BIG BAND SESSIONS @ MUZIEKGIETERIJ

Deze Limburgse “All Star” Big Band o.l.v. Dave Vreuls komt één keer per maand samen in Muziekgieterij om hier hun liefde voor de Big Band muziek met het publiek te delen. Een mix van nieuw werk uit de Euregio en het traditionele Big Band-repertoire gaat een onvergetelijke avond brengen!